Skip to main content

När du ska på fest, speciellt en stor sådan, är det inte så dumt när man på ett smidigt sätt kan registrera sig, få information och i vissa fall även betala för biljetter. Helst vill man att allt ska vara så smidigt som bara möjligt. Att gå på olika typer av event ska vara roligt, därför ska inget praktiskt få det hela att kännas mindre kul. När man håller i fester och ska organisera allt vill man använda sig av ett eventverktyg som är enkelt för alla gäster att använda sig av. 

Plattformen som används ska vara lättillgänglig, online, användarvänlig och ha en trevlig design. Den ska heller inte bara enkel att använda för gästerna utan självklart även för du som är eventplanerare och alla andra som är med i teamet. Att arrangera en större fest är inte alltid så lätt, men att använda sig av ett ordentligt verktyg gör det hela ordentligt mycket lättare. 

Magnet är ett alternativ till en sådan plattform. Magnet hjälper dig att planera, organisera, arrangera och hantera fester, event, föreläsningar och mycket annat. Med detta verktyg får du allt du behöver på ett och samma ställe. Skicka inbjudningar, skapa marknadsförande innehåll till olika sociala medier, ta betalt, håll koll på anmälningar och få en överblick över alla intäkter, bland annat. 

Magnet har allt du vill ha med ett eventverktyg. Kunder berättar om hur det förenklat deras arbete och hur lätt och smidig Magnet är att använda. Med rätt verktyg och rätt hjälp kan man skapa ännu mer lyckade fester som alla trivs på. Ha med alla i ditt team på plattformen och delegera uppgifter. På magnetevents.se kan du läsa mer om vilka smarta funktioner som denna plattform erbjuder. 

Att gå på fest ska vara kul och att arrangera den likaså. Det hjälper ett eventverktyg som Magnet dig med.