Skip to main content

Dags för bröllop, fest eller kanske en riktigt stor konferens? Det kan kännas svårt att veta vart man ska vända sig för att få till mat till en hel del människor. Men det finns många olika lösningar på problemet, som dessutom bidrar till en ännu bättre tillställning. Här är två tidssparande alternativ.

Beställ mat från en uppskattad restaurang

Välj en restaurang som du vet att många gillar och kolla om de kan fixa med mat till dig och dina gäster. På så sätt får du mat du vet kommer att uppskattas och du slipper hålla på med det själv. Det enda du behöver göra är att beställa och sen plocka upp, ansvaret har du lagt på kockarna. Passande alternativ om du har ont om tid.

Välj gärna en restaurang som du själv känner till väl och som du känner att du kan lita på. Se till att den är omtyckt och att den gärna ligger hyfsat nära platsen där eventet ska hållas.

Hyr in en cateringfirma

Speciellt passande när det handlar om en större grupp människor. Firman räknar ut hur mycket mat som behövs och planerar allt så att maten blir lyckad till ditt event. Med en cateringfirma lägger du allt ansvar i händerna på proffs. De har gjort mat till stora tillställningar flera gånger förr och vet vad de ska göra för att få till det.

Ett exempel på catering i Stockholm är cateringfirman Stockholm Food. Med mer än 20 års erfarenhet i branschen vet de precis hur de ska göra för att få både dig och dina gäster nöjda. Få mat specifikt anpassat för just ditt event och anpassa maten efter festens tema eller liknande. Du kan enkelt välja mellan flera olika typer av menyer eller beställa något helt eget. Med en proffsig cateringfirma får du en hjälpsam och personlig service.

Vad du ska tänka på när du beställer mat från någon annan:

  • Undersök restaurangen eller cateringfirman du väljer noggrant
  • Förklara tydligt vad det är du vill ha för att undvika missförstånd
  • Se till att de har bra recensioner vad gäller kvalité på mat och att hålla tider