Skip to main content
Nyheter

Allmäntandvård Jakobsberg

By 17 april 2023No Comments

Jakobsberg är en förort i Stockholm, Sverige. Här bor mer än 10 000 personer och har blivit ett alltmer populärt resmål för dem som söker tandvård av hög kvalitet. Faktum är att Jakobsbergs kommun är hemvist för flera högt ansedda tandläkare och tandläkarmottagningar, varav flera ligger inom gångavstånd från varandra. En sådan praktik är Viksjö Tandhälsa – en allmän tandvårdsklinik som strävar efter att leverera omfattande och specialiserade munhälsotjänster till sina patienter.

Viksjö Tandhälsa består teamet av erfarna proffs som specialiserar sig på alla områden inom allmän tandvård. Detta inkluderar förebyggande tandvård som regelbundna rengöringar och undersökningar, återställande behandlingar som fyllningar och kronor, kosmetiska ingrepp som tandblekning och till och med implantat, endodontiska behandlingar, parodontalvård och protetik. Teamets mål är att se till att varje patient får vård av högsta kvalitet som är skräddarsydd specifikt för deras individuella behov.

Allmäntandvård Jakobsberg med den senaste tekniken

Kliniken använder endast den senaste tekniken och de senaste materialen som finns tillgängliga för att säkerställa optimala resultat för sina patienter. Till exempel använder de datorgenererad bildteknik (CGI) för diagnos och behandlingsplanering så att de kan erbjuda snabba men exakta tjänster med minimal smärta eller störning för sina kunder. Dessutom är de stolta över att använda implantat av titan eller zirkoniumoxid – beprövade material med överlägsen styrka och hållbarhet – tillsammans med specialtillverkade abutmentdelar så att varje klient får bekväma passformer som håller längre utan att misslyckas.

En del av det som gör Viksjö Tandhälsa unikt är dess engagemang för att skapa en trevlig miljö för både personal och klienter. Här finns ett modernt väntrum där patienterna kan slappna av innan deras möten börjar, konsultationsrum utrustade med gott om dagsljus, toppmodern steriliseringsutrustning och en övergripande ren atmosfär som är utformad med patientens komfort i åtanke. Detta ger inte bara en idealisk miljö för att diskutera behandlingsalternativ med klienterna utan bidrar också till att minska patienternas ångestnivåer innan de genomgår behandlingsprocedurer – något som teamet på Viksjö Tandhälsa anser är viktigt när man överväger den övergripande kundnöjdheten.

När det gäller att tillhandahålla allmänna tandvårdstjänster av hög kvalitet i Jakobsberg finns det få mottagningar som är bättre än Viksjö Tandhälsa. Deras erfarna kliniska personal förstår hur viktig munhälsan är – inte bara när det gäller estetik utan även när man överväger det allmänna välbefinnandet också – och ser till att varje patient får personliga behandlingsplaner som omfattar högkvalitativa tjänster från början till slut. Från regelbundna kontroller till komplexa operationer som implantatplacering eller tandutdragning ända upp till protesrehabilitering, Viksjö Tandhälsa har dig täckt när det är dags för tandvård!