Skip to main content
Nyheter

Ta kontakt med Holm rekrytering för hjälp med er rekrytering

By 29 maj 2023No Comments

Holm Rekrytering är en erfaren rekryteringsbyrå som är specialiserad på den svenska marknaden och har som mål att hjälpa företag att hitta sina idealiska kandidater. De erbjuder ett brett utbud av tjänster, till exempel specialisttjänster inom kompensation och förmåner. En specialist på kompensation och förmåner är viktigt i alla företag, eftersom det kan ha en betydande inverkan på företagets övergripande resultat.

Vikten av att ha en specialist på kompensation och förmåner är uppenbar. Genom att kunna bedöma en organisations lönestruktur kan de se till att lönerna är lika på alla avdelningar och att de anställda får rättvis lön för sitt arbete. Dessutom kan de hjälpa till med att fastställa belöningsprogram, incitamentsprogram för anställda och andra förmånsprogram som kan användas för att locka till sig topptalanger eller behålla befintlig personal.

På Holm Rekrytering förstår de vikten av att ha en kvalificerad specialist på kompensation och förmåner ombord. Som en del av deras Rekrytering 2.0-tjänst strävar de efter att identifiera varje kunds företagskultur och utveckla personalstrategier som främjar lönsamhet samtidigt som de skapar fördelaktiga beteenden för både anställda och företag.

Deras team består av erfarna yrkesmän som är kunniga i olika aspekter av modern personalhantering när det gäller att utforma kompensationsplaner för olika typer av organisationer – från små nystartade företag till stora företag. Med tillgång till marknadsinsikter kan Holm Rekrytering skapa skräddarsydda paket för varje kunds behov för att förbli konkurrenskraftiga i dagens arbetsmarknadslandskap.

Compensation and Benifits specialist

Specialisterna på Holm Rekrytering hjälper också företag att skapa holistiska förmånspaket som uppfyller de krav som ställs i svensk lag samtidigt som de erbjuder attraktiva förmåner för de anställda, såsom arbetslöshetsförsäkring och pensionssystem – vilket gör dem mycket eftertraktade av potentiella arbetsgivare. Dessutom kan dessa experter ge råd om hur man bäst utformar lönestrukturer i enlighet med industristandarder samtidigt som man tar hänsyn till specifika saker som yrkestitlar, kvalifikationer och erfarenhetsnivåer inom varje organisation så att lönerna förblir rättvisa mellan alla avdelningar och team.

Genom att anlita Holm Rekrytering får du garanterat tillgång till aktuell expertis samtidigt som du säkerställer att relevant lagstiftning om löner, hälsovårdspremier, föräldraledighetspolicy etc. följs, vilket gör att du kan känna dig trygg i vetskapen om att ditt företag har allt nödvändigt stöd som krävs när det gäller att kompensera din personal på lämpligt sätt.

Dessutom förstår teamet på Holm Rekrytering att det finns många utmaningar som är förknippade med att inrätta en omfattande ersättningsstrategi, och därför ger de stöd i varje steg – från att ge expertrådgivning vid utarbetandet av komplexa dokument som kollektivavtal, att genomföra löneförhandlingar mellan arbetsgivare och arbetstagare genom medlingstjänster eller att hjälpa till att utforma kreativa strategier för att behålla personal så att organisationer kan locka till sig de bästa talangerna nu mer än någonsin – du kan räkna med dem!

Med många års erfarenhet i bagaget i kombination med djup kunskap som de samlat från att arbeta direkt med hundratals kunder inom olika branscher – erbjuder Holm Rekrytering exceptionell service när det gäller att rekrytera specialister inom kompensation och förmåner som utmärker sig för att leverera resultat samtidigt som de är kostnadseffektiva – något som ingen annan rekryteringsbyrå i Sverige erbjuder! Så om du letar efter ett effektivt sätt att hitta din drömkandidat så se till att överväga Holm Rekrytering redan idag!