Skip to main content

Handla djurartiklar med bonus!

Djurbitken Pawpalace har en lojalitetsklubb där du kan bli medlem och samla poäng på allt du handlar. Ju mer du handlar, desto fler poäng samlar du, och poängen kan sedan växlas in mot olika förmåner och rabatter. Medlemskapet är kostnadsfritt och ger dig även tillgång till speciella erbjudanden och kampanjer. Det är en utmärkt möjlighet att spara pengar på din djurvård och samtidigt få ut det mesta av ditt medlemskap.

Djurbutik med närvaro på sociala medier

Pawpalace har också en aktiv närvaro på sociala medier, där de delar tips och råd för djurvård och omsorg. De har också en blogg på sin hemsida där de publicerar artiklar om allt från djurnäringar till djurrelaterade nyheter. Genom att följa Pawpalace på sociala medier eller läsa deras blogg, kan du hålla dig uppdaterad om allt som rör djurvärlden och få inspiration och idéer för hur du kan ta hand om din hund, katt eller gnagare på bästa sätt.

Som du kan se finns det många anledningar till varför Pawpalace är en populär djurbutik för hund, katt och gnagare i Sverige. Deras bretta sortiment, låga priser, höga kvalitet och omfattande tjänsteutbud gör dem till ett utmärkt val för alla djurägare. Besök deras hemsida eller deras butik på plats för att ta reda på mer om allt de har att erbjuda.